Твоята количка е празна!

Опитай

Покритие Керамика Форте

 
 
 
 
 
 
 

Естествен и екологичен материал

С новото поколение Керамика готвите по-бързо – спестявате време и пари

Лесно почистване

Устойчиво на надрасквания и изхабяване

Произведено в Италия

Вграден термосензор

Естествен и екологичен материал

Керамичното покритие е направено от естествен материал - глина, използван за производство на готварски съдове от векове. Керамика Форте не съдържа политетрафлуоретилен. Изработено е по специална технология, като покритието се впръсква, а не се залепя. Покритието напълно покрива основата (от алуминий), осигурявайки дълготрайност и високо качество.

С новото поколение Керамика готвите по-бързо – спестявате време и пари

Керамичното покритие (впръскано върху алуминиевата основа) е идеално за бързо и здравословно готвене. Осигурява оптимална топлопроводимост и бързо загряване, което е предимство при печене и варене. Спестявате време и енергия, запазвате богатия аромат и хранителните вещества на продуктите.

Лесно почистване

За да почистите покритието Керамика, само го измийте с вода, мека гъба и неабразивен препарат. Почистването на съдове Деличия е лесно – забършете съда с влажна кърпа и готово! Можете да ги почиствате в съдомиялна, но не го препоръчваме.

Устойчиво на надрасквания и изхабяване

Керамичното покритие е базирано на нанотехнологията; създаден е плътен и компактен слой, който е изключително гладък и непорест. Той е устойчив на готвене, миене, износване при готвене (разбъркване, порциониране) и други.

Произведено в Италия

Всички съдове Делимано Деличия са произведени в италианска фабрика, с повече от 40-годишен опит в производството на незалепващи покрития.

Високото качество, първокласният материал и майсторската изработка гарантират, че тенджерите и тиганите ще могат да се използват години наред.

Вграден термосензор

Сензорът се намира в основата на дръжката на тигана – става оранжев, когато се затопли.

Иновативно покритие Керамика Форте със Стоун ефект

Новото покритие Керамика Форте на Делимано е създадено по най-съвременния стил в изработването на готварски съдове. Имитацията на каменна плоча от вътрешната страна на съда напомня за традиционния начин на печене върху горещи камъни.

Покритието Керамика Форте прави всички готварски съдове от серията (тави, тенджери, тигани, касероли и малки тиганчета) изключително устойчиви на износване, без да губят незалепващите си свойства. В съдовете с покритие Керамика Форте приготвяш здравословни и вкусни ястия – печеш и пържиш на ниска температура, запазвайки естествените аромати и вкуса на храната.

Незалепващо покритие – наслади се на лесно готвене с покритието Керамика Форте

Готви с удоволствие в съдовете с иновативното покритие Керамика Форте. Новата подобрена серия Делимано Деличия е с нов дизайн, покритието Керамика Форте е до 2 пъти по-издръжливо, до 3 пъти по-незалепващо и до 50% по-устойчиво на надраскване, в сравнение с най-добрите керамични покрития на пазара. Съдовете от серията са със Слоп дизайн (извити страни), отиват на всяка съвременна кухня. Делимано Деличия стартер сет ще е достатъчен за основните видове готвене; използвай го на всякакви видове котлони (без индукционни). Готвенето с този вид съдове е удоволствие!

Най-новото керамично покритие от серията Делимано Керамика Форте е до 3 пъти по-незалепващо в сравнение с останалите керамични покрития и прави готвенето по-бързо, лесно и качествено.

Опитай съдовете от ново поколение!

Омръзна ти храната да залепва по тигана? Готвиш с керамични съдове, които лесно се издраскват, въпреки че работиш внимателно с тях? Новото покритие Керамика Форте е устойчиво на надраскване, а готварските резултати са изключителни.

Ефект на каменна плоча със съвременен италиански дизайн

Съдовете Делимано Керамика Деличия са с атрактивен, модерен дизайн: външно синьо, силиконово и емайлирано покритие, съчетано с вътрешно, имитиращо син камък. Съвременен дизайн за всяко практично домакинство!

Покритие Керамика Форте - произведено в Италия

Съдовете с покритие Делимано Керамика Форте са произведени в Италия. Те са с модерен италиански дизайн - керамично покритие със 'Стоун ефект' и винтидж форма. Съдовете с покритие Керамика Форте на Делимано имат 5 години гаранция.

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ