Твоята количка е празна!

Опитай

Комплект Бьорнер Кът Енд Слайс

Временно няма наличност
Photo
Video

Две доказани марки с гарантирано качество – Делимано и Бьорнер – създадоха заедно един уникален комплект - Кът енд Слайс. С него готвите вкусно и красиво:

 • Универсален нож Делимано от японска неръждаема стомана
 • Вълнообразно ренде Бьорнер с оригинално немско качество
 • Шапка-предпазител за ренде Бьорнер
Комплект Бьорнер Кът Енд Слайс
79,80 лв.
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 83
 • Бърз преглед
 • Детайли за продукта
Бърз преглед

Две доказани марки с гарантирано качество – Делимано и Бьорнер – създадоха заедно един уникален комплект - Кът енд Слайс. С него готвите вкусно и красиво:

 • Универсален нож Делимано от японска неръждаема стомана
 • Вълнообразно ренде Бьорнер с оригинално немско качество
 • Шапка-предпазител за ренде Бьорнер
Виж повече
Детайли за продукта

Перфектният кулинарен помощник от Делимано и Бьорнер

С комплект Кът енд Слайс всеки може да готви вкусно и красиво. Делимано и Бьорнер си подадоха ръка, за да създадат за вас перфектния кулинарен помощник - Кът енд Слайс. Комплект от универсален нож Делимано, вълнообразно ренде Бьорнер и шапка-предпазител Бьорнер. 3 продукта, 1 комплект, безброй кулинарни възможности. Гответе лесно, вкусно и красиво за любимите си хора с Делимано и Бьорнер.

Бъдете естет в кухнята, зарадвайте любимите си хора с неочаквано красиви блюда, приготвени лесно и бързо с вълнообразното ренде Бьорнер. С него всяка домакиня се превръща в кулинарен виртуоз.

Придайте стил и на най-обикновеното меню с вълнообразно ренде Бьорнер V5

Вълнообразното ренде Бьорнер ви позволява да режете в по-странна и закачлива форма. По 3 различни начина - на вълнообразни шайби с 2 дебелини, с форма на мрежичка на по-тънки или по-дебели резени и на къдрави ивички за весели картофи или краставички на масурчета. Режете продуктите на спирали или вълнообразни пръчици и кръгчета.

Качеството на ренде Бьорнер е 100% гарантирано. То е произведено в Германия, с острие от неръждаема немска стомана, формата му е вълнообразна, а профилът не позволява ножът да се изтъпи.

Вълнообразното ренде Бьорнер е незаменим помощник за декорации на салати, предястия, основни ястия и десерти. Ястията ти са по-красиви и по-апетитни. Правиш хрупкав чипс на вълни за нула време.

 • 1 приставка – 2 дебелини на рязане
 • С вълнообразно острие
 • Позиция на приставката за безопасно съхранение
 • За дебели вълнообразни шайби и спирали
 • За фини вълнообразни шайби и дантелени шайби (решетъчни)
 • Само с 1 движение сменяш позицията на приставката
 • Отвори в острието – предпазват от залепване на храната
 • Цвят: зелен

Винаги използвайте предпазител-шапка, когато режете с вълнообразното ренде Бьорнер!

Шапка-предпазител за ренде Бьорнер V5

Шапката предпазител е изключително важна. Тя предпазва пръстите ви от супер острите ножове на рендето Бьорнер. Използвайте я винаги когато режете с рендето Бьорнер. Лесно прикрепяте плодовете и зеленчуците благодарение на стоманените шишове от вътрешната страна на шапката. Така режете продуктите почти без никаква загуба!

 • Шапката предпазва пръстите ви от супер острите ножове на рендето Бьорнер
 • Лесно прикрепвате плодовете и зеленчуците благодарение на стоманените шипове от вътрешната страна на шапката
 • Цвят: зелен

Делимано Астория Универсален нож

Острието на универсалния нож Делимано е изработено от висококачествена японска неръждаема стомана. Уникално остър и издръжлив, независимо колко често и какво режете с него, ножът си остава безкомпромисно остър. Дръжката му е удобна и стабила и най-важното - ножът е перфектно балансиран. Дизайнът му гарантира идеалното съотношение между острие и дръжка. Без значение дали сте мъж или жена, дръжката удобно ще прилегне на ръката ви. Режете безпроблемно, без усилие и без да се налага да натискате.

Най-подходящ за плодове и зеленчуци, сирене, и месо Универсалният нож като размер е между ножа на готвача и ножа за белене, между 10 см и 18 см дължина. Той е отличен за рязане на малки порции, но също така може да се използва за белене, изрязване, рязане на слайсове и кубчета.

Режете месо, картофи, зеле, колбаси, всякакви видове зеленчуци и плодове, дори и хляб, кашкавал и сирена с еднаква лекота.

Комплекта Кът енд Слайс е за всеки, който иска  да готви вкусно и красиво!

Делимано и Бьорнер си подадоха ръка, за да създадат за теб перфектния кулинарен помощник! Кът енд Слайс! Комплект от универсален нож Делимано, вълнообразно ренде Бьорнер и шапка предпазител!

Клиентско мнение 1 Оценка(и)

5

1 Ревю(та)

Артикул (и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

vgospodinova

www.topshop.bg

30.01.2017

Купих си нож нa делимaно от промоциятa в кaуфлaнд и съм много доволнa. С удоволствие бих си купилa и този комплект, но aко имa и кой дa ми го подaри , още по-добре

Артикул (и)